Schroot auto Belgïe - Verwijdering van autowrakken

Schroot auto Belgïe. Moet u een wrak verwijderen? Een kapot voertuig? Of gewoon om ruimte vrij te maken op uw oprit? Contacteer SOS Auto Epave voor een schroot auto Aalst

Schroot auto Belgïe

SCHROOT AUTO

Laat uw voertuig verwijderen door door professionals

Het wegdoen van een kapotte, gesloopte of geborgen auto kan frustrerend zijn. Velen overwegen na afweging om hun voertuig op verschillende online platformen te plaatsen en realiseren zich op de harde manier dat ze hun wrak beter kunnen houden. Daarom bieden wij in Belgïe een handige dienst voor de verwijdering van tweedehands auto’s aan.

SOS Auto Epave is een professioneel, full-service autowrakopruimingsbedrijf uit Aalst dat snelle, eenvoudige en handige diensten aanbiedt in Aalst. Als u een schroot auto Belgïe hebt dat ruimte inneemt in uw tuin of er om andere redenen vanaf wilt, is SOS Autowrak een naam waarop u kunt vertrouwen. Ons meest bekwame, ervaren en toegewijde team komt opdagen en biedt een persoonlijke service voor een schroot auto Belgïe.

Schroot auto Belgïe. Verwijdering van autowrakken in heel België 24 uur per dag, 7 dagen per week

0483 655 332

Schroot auto Belgïe

Lokale Belgïe auto recyclers

Schroot auto in Belgïe. autoverwoesting

Zorgen voor een correcte verwijdering van gevaarlijke vloeistoffen: elke auto bevat olie en andere vloeistoffen, samen met accu's die zwavelzuur bevatten, die allemaal de bodem en het water kunnen vervuilen. Wij hebben de expertise om vloeistoffen veilig af te voeren zonder de natuur te belasten.

Vermindering van de behoefte aan natuurlijke hulpbronnen: bijna alle metalen in een voertuig kunnen worden gerecycled en hergebruikt, waardoor er minder nieuwe metalen hoeven te worden geproduceerd. Op die manier spelen wij een belangrijke rol bij het terugdringen van de uitputting van hulpbronnen en de milieuvervuiling die gepaard gaat met de productie van nieuwe materialen.

Beste service voor elke schroot auto Belgïe

Hoewel termen als ‘milieuvriendelijk’ of ‘ecologisch verantwoord’ misschien niet in je opkomen als je aan een autowrak denkt, is de waarheid dat autosloperijen cruciaal zijn voor het milieu. In feite werkt de bergingsindustrie volgens de principes van verminderen, hergebruiken en recyclen.

Bij SOS Auto Wreck weten we dat een typisch autowrak kilo’s hoogwaardig staal, veel herbruikbare onderdelen en potentieel gevaarlijke materialen bevat. Onze methoden beschermen het milieu op een aantal manieren, waaronder:

SCHROOT AUTO BELGÏE BIJ SOS AUTO EPAVES

Van tweedehands auto’s tot verlaten auto’s in uw omgeving of auto’s zonder sleutels, wij zijn blij met alle opties die u ons geeft. Onze schroot auto Belgïe streeft naar de beste prijzen voor uw oude auto’s, zodat u meteen door kunt naar een nieuwe. Ziet u ergens in Belgïe een verlaten auto staan? Wij zijn er in een mum van tijd – onze schroot auto Belgïe werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week om ervoor te zorgen dat u niet met een sloopauto komt te zitten.

Enerzijds zijn wij een autowrakkenverwijderingsbedrijf dat opereert vanuit verschillende gebieden in de regio België. Dankzij onze ervaring in het recycleren van sloopauto’s en onze liefde voor auto’s die hun nut hebben overleefd, hebben we al veel mensen geholpen om een goede waarde te krijgen voor hun oude auto.

Als u een oude auto in uw achtertuin heeft staan of een tweedehands auto die zijn nut heeft overleefd, helpen wij u graag! Bel ons op +32 483 655 332 voor een taxatie van uw oude auto! Vul ons formulier in voor een online aanvraag!

U kunt erop vertrouwen dat u met SOS Auto Epaves in zee gaat, want wij zijn een  depannage auto’s die bij zijn recyclingactiviteiten alle milieuwetten naleeft.

Comment pouvons nous vous aider !

Disponibilité

24h/24 – 7j/7

Appelez-nous

0483 655 332