Uw snelle oplossing voor verwijdering van wrakken in België

Bel ons

0483 655 332

 
Stuur ons een email

sosdepannagebelgique@gmail.com

Wrakopruiming aanvragen

6 + 15 =

Waarom kiezen voor SOS AUTO EPAVE?

Welkom bij SOS Auto Epaves, de leider in wrakopruiming in België. Met onze jarenlange ervaring streven wij ernaar een snelle, betrouwbare service te bieden die volledig voldoet aan de milieu- en wettelijke normen. Ons team van ervaren professionals is toegewijd om u een zorgeloze ervaring te bieden, waarbij elk detail wordt verzorgd om ongeëvenaarde gemoedsrust te garanderen.

landing-pagina

Onze diensten voor wrakverwijdering

 
landing-pagina

Snelle verwijdering

Bij SOS Auto Epaves is snelheid onze prioriteit. Zodra u belt, komt ons responsieve team in actie om uw wrak efficiënt te verwijderen. Wij bieden snelle service en behandelen alle situaties met professionaliteit. Ons geoptimaliseerde proces garandeert een veilige en snelle ophaling, met respect voor uw agenda. Vertrouw op onze expertise voor een probleemloze ervaring, waarbij u snel het wrak uit uw omgeving verwijdert en de verstoring van uw dagelijkse leven tot een minimum beperkt.

Respect voor het milieu

Bij SOS Auto Epaves vormt milieubescherming de kern van onze activiteiten. We zijn vastbesloten om de ecologische impact van elke wrakverwijdering tot een minimum te beperken. Dit omvat het verantwoord recyclen van onderdelen en materialen, evenals het veilig omgaan met vloeistoffen en andere potentieel schadelijke componenten. Door voor onze diensten te kiezen, helpt u niet alleen uw ruimte schoon te maken, maar beschermt u ook onze planeet.

landing-pagina
landing-pagina

Wettelijke conformiteit

Naleving van lokale en nationale regelgeving heeft voor ons de hoogste prioriteit. Wij zorgen ervoor dat alle wrakverwijderings- en recyclingwerkzaamheden worden uitgevoerd in strikte overeenstemming met de geldende wetten. Dit geeft onze klanten volledige gemoedsrust, omdat ze weten dat hun wrak op legale en ethische wijze wordt behandeld. Van de benodigde documentatie tot de afvalverwerking, elke stap wordt met de grootste zorg en professionaliteit uitgevoerd.

HOE WERKT HET

 

CONTACT

Een team tot uw beschikking voor alle verzoeken of informatie over een ophaling

PLANNING

Plan de verwijdering van uw wrak wanneer het u uitkomt, met flexibiliteit en efficiëntie.

OPHALING

Veilige en professionele verhuizing van uw voertuig, uitgevoerd door ons deskundige team.

RECYCLING

Verantwoorde recycling van wrakken, met respect voor het milieu en de normen.

Eenvoudig en efficiënt proces

Ons proces is ontworpen om zo eenvoudig mogelijk te zijn. Neem eerst telefonisch of via ons online formulier contact met ons op. Wij plannen dan een ophaalservice in op een voor u geschikt tijdstip. Ons team zorgt ervoor dat uw wrak veilig en efficiënt wordt afgevoerd. Ten slotte zorgen wij ervoor dat elk voertuig op verantwoorde wijze wordt gerecycled en zo bijdraagt aan de bescherming van het milieu.

Tevredenheid gegarandeerd!

Bij SOS Auto Epaves staat uw tevredenheid centraal. Wij streven ernaar om bij elke interventie een wrakopruimingsdienst aan te bieden die uw verwachtingen overtreft.

landing-pagina

Alleen maar positieve woorden! De service was uitstekend en erg toffe/vriendelijke mensen die mij geholpen hebben!

landing-pagina

Zeer goede service, attente baas en zeer professioneel. Ik raad het ten zeerste nogmaals aan, hartelijk dank voor de geleverde service, veel succes. Steve

landing-pagina

Super professioneel en heel snel en ook heel erg behulpzaam. Ik raad dit bedrijf aan

BEL ONS VOOR HET VERWIJDEREN VAN ELKE VOERTUIGWRAK
 

0483 655 332

 

Stuur ons een e-mail

6 + 2 =